vineri, 19 februarie 2016

Ce este Focused Touch SHIATSU?


Focused Touch SHIATSU este un stil modern de Shiatsu (terapie fondata in Japonia la inceputul secolului XX), unic in Romania. 
Tehnica de baza este aplicarea de presiune pe traseele energetice descrise in medicina traditionala chinezeasca, alaturi de tehnici din Terapia Cranio-Sacrata (Cranio-Sacral Therapy – Eliberari Craniene), Shiatsu Facial si masajul Trager (tehnici de manipulare usoara pentru realinierea corpului si deblocarea durerilor articulare).
In ce afectiuni este recomandat?
Focused Touch Shiatsu este folosit cu eficienta in: tratarea/ameliorarea durerilor osteomusculare si articulare – dureri de spate si de membre (sciatica, scolioza, etc.) , deblocarea articulatiilor intepenite, dureri de cap si migrene, sinuzita, anxietate/depresie, stres, insomnii, cresterea mobilitatii si eliberarea tensiunilor musculare, recuperare post-operatorie, disfunctii ale organelor interne, imbunatatirea starii psiho-emotionale.
Focused Touch SHIATSU ofera energie, claritate mentala, recastigarea vitalitatii, prin eliminarea stresului zilnic si a starii de oboseala cronica.
Cum se desfasoara tratamentul prin Focused Touch SHIATSU?
Tratamentul se desfasoara cu pacientul asezat pe masa de masaj. Nu se folosesc uleiuri sau creme de masaj, iar pacientul ramane imbracat.
Exista o limita de varsta pentru pacienti?
Nu. De Focused Touch SHIATSU pot beneficia persoanele de toate varstele, fiind recomandat atat omului sanatos, preocupat de prevenirea aparitei unor boli, cat si celui bolnav.
Cat timp dureaza?
Durata unei sedinte Focused Touch SHIATSU: 30-40 minute.
Frecventa normala a tratamentului este o data/de doua ori pe saptamana.
Pentru a avea efectele optime dorite, este bine sa efectuati o serie de minim 4-6 sedinte.


Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu