EFT (Emotional Freedom Technique)

Ce este EFT?


EFT (Emotional Freedom Technique / Tehnica de Eliberare Emotionala) este o forma moderna de terapie numita „psihologie energetica”, o combinatie intre acupresura chineza si psihologia moderna.
Este o metoda blanda si neinvaziva de eliberare de durerile fizice sau emotionale prin dezactivarea cailor neuronale care declanseaza reactia la stres („lupta sau fugi”), reprogramand creierul si corpul pentru o stare de echilibru si normalitate.

Terapia EFT este o alternativa noua si eficienta la traditionala terapie psihologica, efecte remarcabile putand fi observate de multe ori incepand cu prima sedinta. Este un instrument extrem de eficient de imbunatatire a vietii pe multiple nivele: mental, emotional si fizic.
EFT rezolva rapid si eficient o gama larga de probleme de la anxietate/depresie, dureri cronice, alergii, insomnii, traume, abuz fizic si emotional, dependente, temeri/fobii/atacuri de panica si pana la controlul greutatii, abundenta financiara, armonizarea relatiilor si reducerea stresului cronic.


EFT combina tappingul (bataile usoare ale punctelor energetice) cu afirmatii de factura pozitiva. Atat tappingul, cat si afirmatiile pozitive sunt menite sa influenteze subconstientul, sa mareasca abilitatea de autovindecare a individului, sa elimine blocajul din sistemul bioenergetic al organismului.

Tapping points

-- harta punctelor de bataie usoara cu degetele (acupresura) –

EFT, terapie energetica de meridian!


Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


Niciun comentariu: