Mass media


TELEVIZIUNEA ANTENA 1

Shiatsu impotriva stresului si oboselii cronice

Asa cum bine se stie, SHIATSU reprezinta o terapie fondata in Japonia si regasita acum pe toate continentele sub o mare varietate de stiluri moderne sau traditional japoneze.
Focused Touch SHIATSU (Stiinta si Arta Presiunii Degetelor) pune mare accent pe calitatea atingerii, stimuland astfel sistemul imunitar si folosind abilitatea naturala de vindecare a corpului. Terapia este relaxanta datorita presiunii aplicate bland, ajustata in functie de persoana, pentru un confort maxim. 
O terapie pentru toate varstele! In timpul sedintei care se desfasoara pe masa de masaj nu se folosesc uleiuri sau creme speciale, iar clientul ramane imbracat.

CITITI CONTINUAREA AICI:
http://a1.ro/lifestyle/health/shiatsu-impotriva-stresului-si-oboselii-cronice-id88828.html?play=129664#main

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

ZIARUL LIBERTATEA

Durerile de cap, tratate prin masaj shiatsu

Te doare capul sau spatele? Ai probleme cu articulaţiile ori îţi simţi muşchii prea tensionaţi? Atunci poate ar fi cazul să încerci, în cadrul unui centru medical din Bucureşti, un procedeu special, “Focus Touch Shiatsu”, o variantă a terapiei provenite din Japonia. 
Terapia se bazează pe tehnici speciale de presopunctura cu degetele a unor zone bine determinate.
CITITI CONTINUAREA AICI:

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

REVISTA AVANTAJE

1. Masajul Shiatsu pentru tratarea anumitor afectiuni
“SHIATSU este o forma de masaj fondata in Japonia la inceputul secolului XX. Aceasta terapie o regasim nu numai in Japonia, ci pe toate continentele, sub o mare varietate de stiluri. Exista stilurile traditionale si stilurile moderne de Shiatsu.
Tehnica de baza este aplicarea de presiune pe traseele energetice descrise in medicina traditionala chinezeasca, combinata cu tehnici de masaj. Focused Touch Shiatsu este un stil modern de shiatsu, unic in Romania, si include, aditional la tehnicile traditionale, tehnici din Terapia Cranio-Sacrata (Cranio-Sacral Therapy – Eliberari Craniene si Shiatsu Facial) si din masajul Trager (tehnici de manipulare usoara pentru realinierea corpului si deblocarea durerilor articulare), precum si tehnici de deblocare a Tsubo de blocaj yang (exces de energie) destinate pentru ajutarea „structurii“ corpului uman si care vizeaza echilibrarea fizica si emotionala a organismului.”
CITITI CONTINUAREA AICI:
http://www.avantaje.ro/articol/masajul-shiatsu-indicat-pentru-tratarea-anumitor-afectiuni

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

2. Tratament prin masajul SHIATSU
Focused Touch Shiatsu este un stil modern de shiatsu, unic in Romania, si include, aditional la tehnicile traditionale, tehnici din Terapia Cranio-Sacrata (Cranio-Sacral Therapy – Eliberari Craniene si Shiatsu Facial) si din masajul Trager (tehnici de manipulare usoara pentru realinierea corpului si deblocarea durerilor articulare).
Focused Touch Shiatsu (Stiinta si Arta Presiunii Degetelor) se bazeaza pe acordarea de tratamente individualizate fiecarui pacient cu mare accent pe calitatea atingerii.
CITITI CONTINUAREA AICI:
http://www.avantaje.ro/articol/tratament-prin-masajul-shiatsu-1342474

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.
AIMEE.RO & DAMAIDEPARTE.RO

Terapie pentru sanatate: Focused Touch SHIATSU
“Shiatsu este o forma de masaj fondata in Japonia la inceputul secolului XX.  Tehnica de baza este aplicarea de presiune pe traseele energetice descrise in medicina traditionala chinezeasca, combinata cu tehnici de masaj. Shiatsu este o terapie pe care o regasim nu numai in Japonia, ci pe toate continentele, sub o mare varietate de stiluri. Exista stilurile traditionale si stilurile moderne de Shiatsu.”
CITITI CONTINUAREA AICI:
https://www.damaideparte.ro/sanatate/terapie-pentru-sanatate-focused-touch-shiatsu/

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.APROPO MAGAZIN.MD

Durerile de cap tratate cu masaj shiatsu
“Te doare capul sau spatele? Ai probleme cu articulaţiile ori îţi simţi muşchii prea tensionaţi? Atunci poate ar fi cazul să încerci, în cadrul unui centru medical din Bucureşti, un procedeu special, “Focused Touch Shiatsu”, o variantă a masajului provenit din Japonia.
În ultimii 20 de ani, au pătruns şi în România tot mai multe şi variate forme de terapii complementare, proceduri alternative de origine asiatică, mai ales, pentru îmbunătăţirea şi menţinerea stării de sănătate. 
“Focued Touch Shiatsu”, conceput de terapeutul american James Luth. Masajul vizează echilibrarea energetică a întregului organism.”
CITITI CONTINUAREA AICI:
 
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.
GREAT FASHION
 
“Blandetea si fermitatea terapiei Focused Touch SHIATSU va ofera energie, claritate mentala, echilibru si vitalitate!”
“In 1997, Uniunea Europeana a recunoscut in mod oficial Terapia SHIATSU, precum si stilul modern al acesteia, Focused Touch SHIATSU (Arta si Stiinta Presiunii Degetelor), unic in Romania, drept una dintre practicile de medicina alternativa acreditate in statele sale membre.
Great Fashion: Ce inseamna Focused Touch SHIATSU?
Terapeut : Focused Touch SHIATSU (Stiinta si Arta Presiunii Degetelor) este un stil modern de Shiatsu, unic in Romania, care se bazeaza pe acordarea de tratamente individualizate fiecarui pacient cu mare accent pe calitatea atingerii!
Este o terapie care vizeaza echilibrarea si relaxarea totala a organismului, grabind procesele de vindecare fizica si psiho-emotionala.”
CITITI CONTINUAREA AICI:
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

SFAT NATURIST

1. Focused Touch SHIATSU.  Terapia care va ofera energie, claritate mentala, echilibru si vitalitate!

In 1997, Uniunea Europeana a recunoscut in mod oficial Terapia SHIATSU,precum si stilul modern al acesteia, Focused Touch SHIATSU (Arta si Stiinta Presiunii Degetelor), unic in Romania, drept una dintre practicile de medicina alternativa acreditate in statele sale membre."
CITITI CONTINUAREA AICI:
http://sfatnaturist.ro/focused-touch-shiatsu-terapia-care-va-ofera-energie-claritate-mentala-echilibru-si-vitalitate/
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

2. Spondiloza cervicala si Torticolis. Tratament prin Terapia Focused Touch SHIATSU

„Fiecare dintre noi a suferit cel putin o data in viata de dureri cervicale/de ceafa sau de torticolis.  Spondiloza cervicala este o boala artrozica, localizata la nivelul segmentului cervical al coloanei vertebrale, ce determina limitarea mobilitatii, durere si disconfort. Este una dintre cele mai des intalnite afectiuni ale persoanelor care petrec mult timp pe scaun, la birou…”
CITITI CONTINUAREA AICI:
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.Blogul ROMANIA-I TARA MEA!   
SHIATSU sau calea echilibrului
“Ca să faci aceasta meserie îţi trebuie răbdare şi implicare...
A practica o terapie complementară era o pasiune ascunsă, pe care, în timp,  a transformat-o în  meserie. Impulsul i-a venit din dorinţa de a-şi ajuta o prietenă, care avea dureri articulare şi musculare. S-a implicat total, apoi totul a curs de la sine. Deşi părea greu s-o ia de la zero într- un  domeniu în care nu mai lucrase, satisfacţiile sufleteşti pe care le primeşte acum, când ajută oamenii să se vindece, nu se compară cu nimic: „ Simt o bucurie continuă. Acum realizez ce extraordinar este să faci o meserie cu pasiune”...”
CITITI CONTINUAREA AICI:
 
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.COMUNICATE MEDIA
Centrul de Sanatate Medireflex va invita la o baie de sanatate: Masajul Shiatsu si puterea exceptionala a medicinii traditionale japoneze!

“Bucuresti, 17 aprilie 2010

Din luna aprilie 2010, in vederea obtinerii starii dvs. integrale de echilibru si sanatate, Centrul de Sanatate va propune, in premiera nationala, tratarea pacientilor printr-o metoda terapeutica moderna japoneza.

CITITI CONTINUAREA AICI:
 
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.


NETMEDIC.RO

Masajul Shiatsu si puterea exceptionala a medicinii traditionale japoneze
“COMUNICAT DE PRESA
Masajul Shiatsu si puterea exceptionala a medicinii traditionale japoneze!
Din luna aprilie 2010, in vederea obtinerii starii dvs. integrale de echilibru si sanatate, Centrul de Sanatate  va propune, in premiera nationala, tratarea pacientilor printr-o metoda terapeutica moderna japoneza. 
Fondat in Japonia la inceputul secolului XX, prin combinarea de tehnici de masaj oriental si medicina chinezeasca cu tehnici de masaj vestic si notiuni moderne de anatomie si fiziologie, masajul Shiatsu consta in aplicarea de presiune pe traseele energetice descrise in medicina traditionala chinezeasca, combinata cu diverse tehnici de masaj traditional. 

CITITI CONTINUAREA AICI:
 
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.Niciun comentariu: