Terapie Electrostatica

Am achizitionat recent un aparat de terapie electrostatică conceput pentru a eradica cauza principală a diferitelor boli.

Aparatul a fost creat in urma cu 40 ani de un japonez care a descoperit ceva misterios când a fost în spital. El a descoperit că majoritatea pacienților care suferă de cancer sau de boli virale au lungimea degetelor de la mâini și palmele și încheieturile mâinilor, asimetrice.

Atunci când energie negativă e atrasă de corpul nostru, în funcție de forța de polaritate (pozitivă sau negativă) a undei energetice, fie partea stângă, fie cea dreaptă a corpului nostru se extinde până la 1 mm sau chiar până la 10 mm. Acest lucru arată de ce degetele de pe mâna stângă pot fi mai lungi decât cele drepte sau invers, sau încheieturile sunt asimetrice.

Plecând de la principiul homeopatiei 'like cure like', 'asemenea vindeca asemenea', după ani de cercetări, inventatorul a reușit să construiască o mașină care poate produce o undă care are o lungime de undă și o frecvență similară energiei negative, astfel aparatul are puterea de a respinge sau de a evacua energia negativă din corp.

Aparatul poate fi utilizat pentru boli predominante, cum ar fi:
Alergii
Artrită
Astm
Boala autoimuna
Cancer
Sindromul oboselii cronice
Diabet
Fibromialgia
Hepatita
Herpes
HIV / SIDA
Hipertensiune
Gripă
Insomnie
Boli renale
Leucemie
Meningita
Migrenă
Distrofie musculara
Nevralgie
Parkinsonism
Psoriazis
Somnambulism

 


Aparatul nu este un generator Van de Graaff. Nu funcționează pe principiile cunoscute ale pulsatoarelor, aleatoarelor, protocoalelor Beck sau ale generatoarelor de frecvență Rife.

Nu trimite nici un fel de semnal celulelor, nu are nici un fel de efecte secundare indiferent de durata folosirii. Poate fi folosit inclusiv in timp ce dormi, toată noaptea.

De asemenea nu funcționează pentru boli bacteriene și leziuni.
Este conceput exclusiv pentru a eradica cauza principală a diferitelor boli (virusul, programul distructiv).

Deși aparatul poate eradica cauza aflată la baza celor mai îngrozitoare boli cum ar fi lepră, cancer, tumoare, leucemie și boala Parkinson, în câteva zile, nu înseamnă că toate acestea, indiferent de vârstă și stare, pot fi vindecate complet. Realizarea eradicării sau recuperării totale va depinde de starea armonioasă a corpului fizic și a mentalității pacientului.

De asemenea, merită remarcat faptul că, odată ce cancerul sau virusul au distrus puternic sistemul imunitar până la punctul în care organismul dvs. nu mai poate lupta, timpul de vindecare ar putea dura foarte mult sau nu veți obține rezultate satisfăcătoare deloc chiar dacă virusul va fi eliminat. Uneori, deja este prea târziu. 


Este sensibil si are nevoie de conditii mai speciale de folosire, fără prezenta metalului. 

In principal am achizitionat aparatul pentru mine si cu gândul sa ajut câtiva din pacientii mei care au probleme grave (cronice) de sanatate.

In cazul meu, care nu sunt bolnava, dar lucrez cu oameni bolnavi si tot felul de energii discordante, pot spune ca ma conecteaza la o stare profunda de relaxare, chiar extatica.

Cum am ajuns sa-l achizitionez? Mi-a fost recomandat de cineva care a beneficiat de ceea ce oferă el, si inima mi-a zis da.
Stiu ca el mai este folosit in Bucuresti, la un centru privat, cu costuri foarte mari. Astfel că în principal vreau să vă spun că există un astfel de aparat si am si eu unul.

 

Ofer sesiuni la preturi foarte accesibile, pentru cine vrea să încerce.

Nu trebuie să astepti să fii bolnav ca să cauti solutii, e bine să previi dacă există posibilitati.

 Multumesc pentru interesul si disponibilitatea de a citi aceasta prezentare până la capăt!

 

 

Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook.

 

 


 

 

Niciun comentariu: