Termeni si Conditii


Acesti Termeni au fost actualizati ultima data in Ianuarie 2020.
Prin utilizarea Serviciului sunteti de acord sa respectati acesti Termeni.
Cititi cu atentie acesti Termeni inainte de a va inregistra sau de a utiliza Serviciul.
Daca nu acceptati acesti Termeni, este posibil sa nu utilizati Serviciul. Acesti Termeni pot fi modificati de catre http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/ in orice moment. Continuarea utilizarii dvs. dupa aceasta notificare va constitui acceptarea de catre dvs. a unor astfel de modificari.

Utilizarea Serviciului
Armonie Sanatoasa, http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/, este un blog personal.
Numele introdus de vizitator la postarea unui comentariu ramane in comentariu.
Utilizatorul poate contacta autorul site-ului http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/ la adresa de email de la CONTACT in cazul in care doreste ca un comentariu facut de el sa poata fi sters si poate scrie un comentariu ca "Anonymus", daca nu este de acord cu acest lucru.

Condiţiile de utilizare
http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/ solicita tuturor utilizatorilor sai sa respecte alte persoane. Daca observati vreo incalcare a acestor Termeni sau alt comportament inacceptabil de catre orice utilizator, trebuie sa raportati aceasta activitate catre http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/ la adresa de email de la CONTACT.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul de utilizator pe care il posteaza si este de acord ca nu va face http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/ responsabil sau raspunzator pentru orice continut pe care il acceseaza de la alti utilizatori ai Serviciului.
Fara limitare, nu veti posta sau nu va transmite altor utilizatori continut de utilizator care:
-         este defaimator, abuziv, obscen, profan sau ofensator;
-       incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei alte parti (cum ar fi muzica, videoclipuri, fotografii sau alte materiale pentru care nu aveti autoritate scrisa de la proprietarul acestor materiale pentru a posta pe acest serviciu);
-         incalca dreptul de publicitate al fiecarei parti sau dreptul la confidentialitate;
-    ameninta, hartuieste sau care promoveaza rasismul, bigotismul, ura, ranirea fizica sau discriminarea de orice fel impotriva oricarui grup sau individ;
-         promoveaza sau incurajeaza violent;
-       contine materiale explicit sexuale sau cu informatie inexacta, falsa sau inselatoare in vreun fel;
-          este ilegal sau promoveaza orice activitati ilegale;
-     contine informatii personale ale oricarei parti, cum ar fi numerele de telefon, adresele, numerele de inmatriculare ale masinilor etc.;
-         contine virusi software sau orice alt cod de computer, fisiere sau programe concepute pentru a intrerupe, distruge sau limita functionalitatea oricarui software sau hardware de calculator sau a unui echipament de telecomunicatii;
-      contine orice materiale publicitare, materiale promotionale, “junk mail”, “spam“,“scrisori in lant“,“scheme de piramide“ sau orice alta forma de solicitare.

http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/ modereaza continutul utilizatorilor si poate revizui din timp in timp continutul utilizatorilor, la discretia sa, pentru a examina conformitatea cu acesti termeni. In cazul incalcarii acestor termeni, http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/ poate sa includa, sa editeze sau sa elimine orice continut de utilizator in orice moment fara notificare.
Categoriile de continut de utilizatori interzisi mai sus sunt doar exemple si nu sunt intentionate sa fie exhaustive. http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/ va face determinarea exclusiva daca continutul de utilizator este sau nu acceptabil pentru Serviciu si orice Continut de Utilizator care, in conformitate cu propria discretie a http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/, se gaseste in nerespectarea acestor Termeni sau este altfel inacceptabil poate fi eliminat de la Serviciu.

Copyright
Orice utilizare a continutului articolelor publicate pe http://armoniesanatoasa.blogspot.ro/ presupune citarea sursei si necesita obtinerea acordului prealabil, in scris, din partea Armonie Sanatoasa.
 © Armonie Sanatoasa 2016-2021. Toate drepturile rezervate.

Niciun comentariu: